UHBDR KASTAV na obilježavanju 25. godišnjice pogibije Damira Tomljanovića-Gavrana

Grad Senj i Udruga veterana 1.gbr „Tigrovi“ 17.veljače 2019.godine organizirali su u Krivom Putu i Senju obilježavanje 25.godišnjice pogibije Damira Tomljenovića Gavrana.

Uz članove obitelji pokojnog Damira Tomljanovića-Gavrana i izaslanstvo Grada Senja obilježavanju su nazočile brojne delegacije i izaslanici  županija, gradova i općina, predstavnici Hrvatske bunjevačke stranke Senj te predstavnici braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata, među njima i UHBDR KASTAV.  Svetu misu zadušnicu u Crkvi Gospe Snježne u Krivom Putu predvodio je vojni ordinarij mons. Jure Bogdan.

Svečanost obilježavanja 25. godišnjice pogibije nastavila se kulturno-umjetničkim programom u Senju u prepunoj sportskoj dvorani „Robert Barbić-Beli“  koji su pjesmom i stihom odali najljepšu počast i iskazali poštovanje sinu Krivoga Puta, vrhunskom ratniku i velikom čovjeku Damiru Tomljanoviću-Gavranu.

Svoju počast Damiru Tomljanoviću-Gavranu odali su, među mnogobrojnim gostima, i izaslanik Predsjednika Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i ostali.

Članovi UHBDR Kastav su obišli grobove i zapalili svijeće te odali počast pripadniku HOS-a Zdravku Spalju „Papundeku“, Zvonku Paveliću iz Ajkula i Milanu Tomljanoviću –Čoni.