Da se ne zaboravi-TROFEJ HRVATSKIH BRANITELJA 2016.

U novoj Školskoj sportskoj dvorani u Kastvu, ali i na igralištu pored dvorane (koliko su to omogućavale vremenske prilike) je povod obilježavanja 21. godišnjice Vojno – redarstvene akcije ‘Oluja’ u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Kastav, ali i Grada Kastva održan 2. memorijalni malonogometni turnir veterana pod nazivom 2. Trofej hrvatskih branitelja. U službenom djelu turnira su se ekipe međusobno igrale 2 X 15 minuta, dok se je revijalna utakmica odigrala 2 X 10 minuta (bez štopanja vremena).

Zbog neočekivanog i neobjašnjivog nedolska prošlogodišnjeg pobjednika (HNK ”Rijeka”), te novopozvane ekipe (NK ”Gornji Zamet”) sav sustav najavljenog turnira u početnim trenucima doživio svojevrstan fijasko, ali se pomalo ipak pretvorio u veoma zanimljiv i veoma kvalitetan turnir.

PRETKOLO : ”Oluja ’95.” – UHBDR Kastav 8 : 1

POLUFINALE : MNK ”Kastav” – NK ”Medicinar” 6 : 3
HNK ”Orijent 1919” – ”Oluja ’95.” 3 : 1

U pauzi između polufinala i utakmica za konačni poredak je ŽNK ”Rijeka” u revijalnoj utakmici pobijedila ekipu UHBDRa Kastav s 3:2.

ZA 3. MJESTO : ”Oluja ’95.” – NK ”Medicinar” 11 : 9 (8:8) – penali

ZA 1. MJESTO : HNK ”Orijent 1919” – MNK ”Kastav” 4 : 1

Za najboljeg igrača je proglašen Velimir Radman (Oluja ’95.), za najboljeg strijelca je proglašen Miljenko Manestar (Medicinar), za najboljeg golmana je proglašen Mladen Šarić (Orijent 1919), dok je trofej za fair – play pripao UHBDRu Kastav.

4.273 Replies to “Da se ne zaboravi-TROFEJ HRVATSKIH BRANITELJA 2016.